Magie la Sala Palatului


Unul din visele mele s-a transformat in realitate, acela de a avea un show de magie la Sala Palatului, intamplarea face sa fiu primul magician care a sustinut vreodata un spectacol intr-o sala cu o asa istorie, a marilor artisti.


Dupa cum stiti, la Sala Palatului ajung cei mai mari artisti pentru consolidarea numelui sau pentru a arata cine sunt ei, cat de iubiti sunt si cati oameni vin sa ii vada. La mine a fost un vis frumos si nu pentru a arata cine sunt, am visat sa am spectacolul meu de magie la Sala Palatului inconjurat de prieteni si culmea mi-a iesit. Cred totusi ca energia pe care mi-o doresc s-o transmit publicului meu se pierde intr-o astfel de sala, intrucat in magie ai nevoie de poveste si de a simti oamenii aproape.

Important este ca am trait o emotie imensa, o experienta de neuitat, am trait un vis devenit realitate pentru care sunt profund recunoscator.

Le multumesc celor care m-au ajutat in acest proiect incepand cu prezentatorul spectacolului un foarte bun prieten talentat Adrian Nartea care joaca in cel mai de succes serial romanesc “Vlad”, magicienilor Eduard si Bianca, Simion Stefan, Andronache, Andrei Craciun,  Alexandru Miclea, , Mos Craciun – Cristi Chivu din cel mai bun serial romanesc “Las Fierbinti”, nasului meu Mihai Bobonete si prietenului Catalin Maruta, asistentilor, trupei de dans Perfect Show, Marian Leonte si Costin Dragomir si nu in ultimul rand tuturor celor care au fost prezenti.

+ Acest articol nu are comentarii

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.