Magician petreceri copii

Magician pentru petreceri copii

  1. Magician
  2. Petreceri cu magician
  3. Magician petreceri copii

Momente de magie de neuitat pentru cei mici

Vrei sa fii magician? In acest spectacol de magie poti chiar tu sa faci lucruri sa apara sau sa dispara alaturi de Magicianul Robert Tudor. Un spectacol de magie comic, interactiv si educativ, cu implicarea directa a copiilor. Acestia au ocazia de a utiliza un set de magie. Aparitii neasteptate de animalute prin magie, zambete, rasete, veselieee, buna dispozitie… cu alte cuvinte: Cel mai grozav spectacol de magie! Acest spectacol de magie este recomandat de catre magician copiilor intre 3-14 ani. Magicianul poate aparea la gradinita, lansari de produse, manifestari in spatii comerciale, happening-uri neconventionale, evenimente corporate, petreceri private etc. Spectacolul de magie la petrecerile pentru copii este solutia ideala pentru o petrecere mai mult decat reusita. Magicianul pentru copii te ajuta sa ai propriul numar de magie.

 

Magician copii

spectacole cu magicieni de copii

Spectacole de magie pentru prichindei cu Robert Tudor

Alege spectacolul de magie, spune ce numere vrei sa vezi sau sa faci la ziua ta, aparitii de porumbei, iepuri, rate, catei, levitatii de obiecte, masa sau te poate face chiar pe tine sa ramai in aer. Spectacolul de magie poate fi asa cum iti imaginezi tu.

Vei primi puteri de la magician cu care poti face absolut tot ce iti doresti: aparitii, disparitii, transformari si chiar levitatii. Trebuie doar sa crezi in Magie!


magician de spectacole prichindei

distractie cu magicieni

copiiiiii

magie pentru prichindei

magiceni-copii-bucuresti

spectacol-magicieni

spectacol de magie copii

copii amuzati de magie

petreceri-magicieni-bucuresti

copii distrati cu numere de magie

petreceri-magie-copii

momente-magie-copii

0752.134.744