1. Magician
  2. Magicianul Robert Tudor
  3. Despre Robert Tudor

Magician

Spectacol de magie?!


De mic a avut o pasiune pentru spectacole de magie. Avea 7 ani cand a incercat primul numar de magie si spune ca vecinele, fratii si inclusiv mama au ras cu pofta de isprava sa de atunci.

Abia la varsta de 19 ani s-a implicat cu adevarat in lumea misterioasa a magiei, iar in 2003 a absolvit scoala de magie din Viena: Certificate Training Central Europe Vienna-Austria.
Intr-un cuvant a devenit magician adevarat cu acte.

Magicianul Robert Tudor practica atat spectacole de magie pentru copii cat si spectacole mari de magie pentru adulti in toata tara, iar telul lui este sa prezinte un spectacol plin de vitalitate si cu un suflu proaspat.

Este un iluzionist sau daca vreti magician, are foarte multe spectacole de magie dar si aparitii TV, practica arta iluzionismului, dar este si un actor de comedie, interactioneaza foarte mult cu publicul. Magician, el chiar face spectacole de magie grozave la petreceri de copii sau show-uri de magie pentru adulti, evenimente corporate, prezentari de produse, cluburi, cazinouri, etc.

Robert Tudor se mandreste cu un portofoliu complex de evenimente, numere de magie, tipuri diferite de spectacole de magie, el fiind atat un magician pentru copii, cat si un magician pentru evenimente corporate si iluzionist.

Magicianul Robert Tudor spune: “Nu e nimic altceva care sa ma faca mai fericit decat sa raspandesc bucurie si zambete prin magie iar pentru mine, ca magician, este o onoare de fiecare data cand sunt in fata publicului si prezint spectacole de magie.

Imi plac numerele de magie, showurile cu magie, lucrurile spontane, magice, trucurile cu carti, aparitiile si disparitiile de obiecte sau persoane, imi plac rasetele, zambetele, imi plac oamenii iar ceea ce ma face cel mai fericit este ceea ce iubesc sa fac!”

Magic Family Show - Turneu 2019

Youtube and more..

+ Acest articol nu are comentarii

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0752.134.744