Ce cautati voi in viata mea?


Ce cautati voi in viata mea?

Bai Oameni Frumosi, ce cautati voi in viata mea?

M-a plesnit viata peste fata cu multi, dar multi Oameni Frumosi. Ce sa va spun? Cum sa incep?

Pe 7 decembrie a fost ziua mea si ce sa vezi… am nimerit la o petrecere surpriza care, desi nu ar fi trebuit sa fie a mea, a fost chiar a mea.
Va inchipuiti? De unde trebuia sa bucur pe cineva, m-am trezit pupat si imbratisat. Pana m-am dezmeticit a trebuit sa mai fac o runda de imbratisari ca sa le simt zdravan, caci d-asta ne-am intalnit.

Varsta este doar un numar, 17, 20, nici nu conteaza, nu are sens sa intram in detalii inutile. Totusi se pare ca toti anii astia care au trecut nu au fost in zadar. Cred ca am facut ceva bine de m-au inundat asa Oameni Frumosi. Chill, no plumber needed for this one!

Ca sa intelegeti, eu sunt un pui de Ion Creanga ajuns la oras si tocmai pentru ca stiu unde a inceput totul, ma apuca recunostinta pentru tot ce nu am avut si am dobandit. Pentru voi, Oameni Frumosi, pentru Ea si El, pentru fiecare gand bun primit si pentru ca mi-ati blocat telefonul cu urari de bine. Ce poate fi mai frumos?

Te pregatesti pentru aperitiv si viata te serveste cu desert.
Hrana pentru suflet de la voi: Bobonete si Catalina, Vancica si Elena, Bogdan Naumovici si Elena, Razvan si Dani, Andra si Maruta, Irava si Ramona, Andrei si Sami, Florin si Monica, Adrian Bobonete, Puberu, Neamtu, Ciurlau, Ovidiu si Miky, Margineanu si Andreea, Lidia Buble, Horatiu, Tedy s Anda, Vikingu, Doctoru si sotiile, Ciprian si Miky, …si toti ceilalti care mi-ati trimis cele 3 cuvinte aniversare!

Finalul il las sotiei mele, care, precum in poveste, s-a dat de 3 ori peste cap si mi-a crosetat niste momente unice in viata.

Multumesc voua!
To be continued…

+ Acest articol nu are comentarii

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.